سنسور میت پراب – Meat probe
پرسش , پاسخ
بروزرسـانی شده
توضیحات بیشتــر
سنسور میت پراب – Meat probe شاید در زمان خرید فر با این عنوان زیاد برخورد نموده باشید. ما در اینجا سعی خواهیم نمود تا شمارو بیشتر با این سنسور آشنا نماییم. این آپشن معمولا در فر های برقی موجود میباشد. سنسور پخت غذا یا میت پراب برای پخت گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی مورد استفاده قرار می گیرد. میت پراب در ترجمه تحت الفضلی آن میله گوشت میباشد. در استفاده از فر یکی از مهمترین نکاتی که برای ما مهم است ، که مرغ یا گوشت درون فر مغز پخت شده است یا خیر . و چه زمانی میتوانیم آن را از فر خارج کنیم ، یا حتی اگر یادمان رفت که غذایمان را از فر خارج کنیم .هیچ سرآشپزی علاقه ندارد که هنگام صرف شام یا ناهار با غذای خام و یا سوخته مواجه شود .
استفاده از این سنسور در فر توکار به این ترتیب است که ابتدا نوک تیز فلزی را داخل غذا فرو برده به طوری که نوک سنسور در مرکز مواد غذایی قرار گیرد. سپس سر دیگر سنسور که دارای فیش می باشد را داخل سوکت مخصوص که در بدنه فر تعبیه شده است قرار می دهید.( دما بر روی صفحه، نمایش داده می شود.) جنس این سنسور از سیلیکون نسوز می باشد و تحمل دمایی این سنسور تا 300 درجه سانتیگراد است.
میت پراب مدتیست که به یکی از آپشن های ضروری فر های آشپزخانه تبدیل شده و نبود این حسگر فقط در فر های ارزان قیمت بازار میتوان دید . و بسیاری از فر هایی که در رده لوکس و میان رده هستند معمولا محهز به حسگر پخت گوشت نیز هستند . یک نکته بسیار مهم هم عرض نماییم که اگر شما میخواهید بر روی فر توکار خریداری شده حتما این سنسور باشد در برندی مثل اخوان با توجه به قرار گیری ورودی این سنسور در بین درب و با توجه به اینکه در زمان استفاده حتما باید درب باز بماند . پیشنهاد میکنم فر توکار اخوان خرید ننمایید.
معرفی مختصر درباره : سنسور میت پراب – Meat probe
دیدگاه خود را با سایر بازدیدکنندگان به اشتراک بگذارید..
[ نظرات مرتبط با این بخش و فارسی انتشار پیدا خواهند نمود ]